Comunicat de presă, 20 de educație care CONTeAză

0
634

     Liceul „Vasile Contaˮ din Târgu Neamț împlinește în această toamnă 20 de ani de la înființare, prilej pentru care în zilele de 10-11 noiembrie 2017, vor avea loc manifestări de marcare a acestui eveniment. Manifestările oficiale vor debuta, vineri, 10 noiembrie de la ora 10.00 la Casa Culturii din Targu Neamț, prin deschiderea oficială a sărbătorii în prezența oficialităților locale și județene, a invitaților, profesorilor, reprezentanților generațiilor de elevi care din 1997 au absolvit gimnaziul și mai apoi liceul la Vasile Conta. Programul include și momente artistice susținute de cei mai talentați dintre elevii liceului dar și un spectacol al soliștilor Operei Naționale din Iași. Cu ocazia celor 20 de ani, va fi lansată Monografia liceului „Vasile Contaˮ.

     Ziua de sâmbătă, 11 noiembrie este dedicată activităților educative extrașcolare care vor avea loc în incinta liceului dar și pe terenul de sport al acestuia, acolo unde pe scena amplasată, vor evalua elevii talentați ai liceului, va fi prezentată o piesă de teatru de către actori de la Teatrul de Comedie din București iar în final vor evolua artiștii invitați.

     În incinta liceului se va desfășura concursul județean Neamțul-ținut al diversității culturale, dedicat elevilor din liceele nemțene și care vizează promovarea județului Neamț prin activități de antreprenoriat, sociale, culturale și artistice în cadrul celor 6 secțiuni ( inventică/tehnică, limbi moderne, arte vizuale, antreprenoriat, scurt metraj și tradiții nemțene), concurs cu premii în bani. Cocnursul este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Neamț.

Pentru detalii, contactați, director, prof. Cojocariu Karina Ingrid, telefon 0720 060277 sau e-mail: karinainge@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here