Comunicat de presă – final de proiect „Pe Valea Neamţului”

0
178

Asociaţia pentru Dezvoltare Economică şi Promovare Turistică Târgu Neamț a desfășurat în perioada mai-octombrie 2017, o serie de activități care au făcut parte din proiectul Pe Valea Neamţului”. Astfel, în cadrul proiectului a fost realizat un inventar al obiectivelor cultural-istorice din localităţile străbătute de râul Neamţ, cunoscut ca Ozana, obiective care se vor regăsi în materiale de promovare şi informare turistică online şi offline. Rezultatele proiectului s-au materializat în realizarea unui site de promovare a obiectivelor culturale şi religioase, precum şi editarea şi tipărirea unui album şi a unui pliant de promovare a potenţialului cultural-istoric.

Scopul proiectului a constat în asigurarea unei surse complete de informaţii turistice a monumentelor cultural-istorice de pe Valea Neamţului, cu rolul de a creşte gradul de cunoaştere a resurselor turistice şi de a consolida turismul cultural din areal vizat de proiect.

Proiectul finanţat de către Consiliul Local Târgu Neamţ a fost implementat în oraşul Târgu Neamţ, pe o perioadă de 6 de luni (mai – octombrie 2017).A beneficiat de un buget total de 16.420 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul local este de 14.700 lei, iar co-finanţarea eligibilă a beneficiarului – 1.720 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here