Cursul de formare FII IMPLICAT !

0
540

Asociaţia Pro Democraţia Club Tîrgu Neamţ, a organizat recent în cadrul proiectului Educație pentru societate, cursul de formare pe voluntariat și scriere de proiecte, Fii Implicat!,  la care a participat peste 30 de tineri din cele trei licee ale orasului. Timp de două zile, formatorii Emanuel Bălan și Ioan Romeo Roman,le-a explicat elevilor ce este voluntariatul, modul de implicare civică a tinerilor, posibilitățile europene de voluntariat prin serviciul european de voluntariat si atelierul de scriere a proiectelor pentri tineret, pornind de la indentificarea nevoilor nă la realizarea cererii de finanțare și a bugetului aferent. Cursul a avut loc la biblioteca Liceului Vasile Conta din Târgu Neamț.

În cadrul  proiectului s-a derulat și concursul Fii implicat (structurat pe trei secțiuni-democratie, financiar si juridic),  care s-a îăncheiat de curand și la finaliul acestuia va fi lanat și un manual de curs opțional pentru clasele liceale cu titlul Educație pentru societate.

Proiectul Educație pentru societate este implementat de către Asociaţia Pro Democraţia Club Tîrgu Neamţ în perioada mai-octombrie 2017 și este finanțat de către Consiliul Local Tîrgu Neamț.

Președinte APD Club Târgu Neamț,

Prof. Emanuel Bălan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here