Dana Rogoz se întoarce la postul care a consacrat-o

0
355

Dana Rogoz va fi mâna dreaptă a lui Cove la emisiunea pe care acesta o va prezenta la Pro TV. Actrița revine cu forțe noi în televiziune, după o pauză de patru ani, perioadă în care s-a dedicat teatrului, familiei și afacerilor.

 

Aflat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru reality show-ul Mă însoară mama!, care debutează în curând, Cove şi-a luat un aliat care va sublinia din exterior interacţiunile băieţilor cu pretendentele lor, dar şi animozitățile care vor apărea de-a lungul show-ului între mame şi viitoarele nurori.

Dana Rogoz intră în emisiune în rolul povestitorului, “Cove e peţitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele şi fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în faţa monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenţii, să pot trage concluziile, cu empatie şi umor. Trebuia să existe şi o prezenţă feminină care să vină cu propriul punct de vedere şi care să echilibreze balanţa. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”, a spus Dana Rogoz despre rolul său din emisiunea Mă însoară mama!.

Reality show-ul Mă însoară mama! prezintă opt băieţi din medii diferite, plini de viaţă, dornici să se aşeze la casele lor, care sunt împinşi de la spate de mamele lor să ia cea mai importantă decizie din viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here