ASCULTĂ ORAȘUL
9 mai, 2024

Euphoric Nightz Golden Hour - 1 iunie 2024 - Casa Aki

Generațiile tinere din orașul Târgu Neamț au fost întotdeauna subiect de controverse și totodată o surpriză plăcută.
O echipă de tineri, care își promovează evenimentele sub numele de "Euphoric Nightz", își propune să transforme ziua de 1 Iunie a acestui an într-o ocazie de neuitat printr-un concert.
Evenimentul va avea loc la "Casa Aki" începând cu ora 19:00, fiind deschis de către Giulia Diaconu, o interpretă de muzică ușoară, și urmat de trupa "Acoustic Boyz", care promit să încânte audiența, coordonati si de catre DJ-ul Andrei Nastase, cunoscut sub numele de DJ Atmospher.
Biletele pot fi achiziționate din trei locații din Târgu Neamț: Scarlett Caffe, Danioti Caffe și Pizzeria "La Cuptor".
Tineretul lucrează cu tineret, astfel, împreună cu Tinerii Social Democrați Târgu Neamț, vom organiza o colectă de jucării, pe care le vom distribui după eveniment. De asemenea, va fi disponibilă o urnă pentru donații către proiectul național condus de Fundația Metropolis, "Spitale publice din bani privați", astfel tinerii au diferite opțiuni pentru a putea lua parte impreuna cu noi la acest eveniment.
Sub deviza "dar din dar se face rai", donatorii vor primi tichete ce vor putea fi schimbate pe produse în cadrul evenimentului.

Organizatorii au oferit următoarele declarații pentru neamt24.ro:

"Ne bucurăm că putem să facem orașul remarcat prin fapte bune. Am ales 1 iunie, Ziua Copilului, deoarece la vârsta noastră copilărim în sufletele noastre și empatizăm cu ce se întâmplă în zilele noastre.  În paralel, am fost uimiți de ce a făcut și Fundația Metropolis, inclusiv pentru proiectele inițiate la Piatra Neamț, și pentru cele care vor exista pe viitor la nivel național. Vrem să încurajăm tinerii în acest sens și cum putem să o facem decât prin eliberarea de micile gânduri și griji și să avem o seară în care ne distrăm și în urma noastră sa fie văzute lucruri pozitive. Vreau să mulțumesc tuturor colaboratorilor ce au încredere în noi începând chiar cu susținerea primăriei și a celorlalți colaboratori menționați mai sus.
Biletele vor fi contabilizate, impreuna cu cheltuielile noastre ce deja au fost achitate doar prin căi legale.
Vrem să încheiem cu motto-ul nostru “Let’s have fun and be kind all together!”, și totodată cu invitația noastră de a fi împreună pe data de 1 iunie.”
- Membru organizator al Euphoric Nightz.

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close