ASCULTĂ ORAȘUL
2 februarie, 2018

Expoziţie de fotografie #Rezist la Parlamentul European

Expoziţia de fotografii “România în stradă: Vrem justiţie, nu corupţie” a fost deschisă la etajul trei al Parlamentului European din Bruxelles, la iniţiativa eurodeputatul Monica Macovei (ECR), cu sprijinul europarlamentarului german Sven Giegold (Grupul Verzilor).

Şapte fotografi profesionişti, Adrian Câţu, Andreea Retinschi, Bogdan Dincă, Cătălin Georgescu, Dan Mihai Bălănescu, Mihuţ Savu (Epoch Times România) şi Rareş Helici, 
prezintă lumii imaginea unei Românii deştepte şi pline de viaţă, care a ieşit în stradă pentru a spune „nu” corupţiei, pentru a apăra justiţia şi statul de drept.   “Toţi cei care aţi venit la această expoziţie sunteţi oameni liberi. Aceasta este generaţia care va schimba România şi care va lumina România şi o va duce pe drumul drept înainte. Repet, un drum luminat. Şi o generaţie compusă nu numai din tineri, e compusă din bunici, din părinţi cu copii şi din tineri. E o generaţie care a înţeles că nu se mai poate aşa, cu lichele, cu hoţi şi că trebuie să mergem înainte în lumină. Imaginea pe care o transmit fotografiile expuse în Parlamentul European este despre un popor vibrant, despre oameni vibranţi, puternici, determinaţi, care înţeleg ce se întâmplă în România, care vor să schimbe România, care îşi asumă orice risc, îşi iubesc ţara şi vor să trăiască în lumină şi vrem cu toţii să trăim în lumină”, a scris Monica Macovei, pe pagina ei de Facebook.

via adevarul.ro

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close