Fonduri europene obținute la Târgu-Neamț pentru un nou proiect legat de violența domestică

0
653

Primăria Orașului Târgu-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, sub conducerea domnului director Emanuel Buduroi, în parteneriat cu DGASPC Neamț, a obținut finanțare pentru un nou proiect, al patrulea finanțat din fonduri europene: ,,Violența domestică nu are scuze”, depus în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de îmbunătățirea calității vieții și depășirea situației de vulnerabilitate pentru victimele violenței domestice și agresorii acestora din județul Neamț, prin dezvoltarea și furnizarea de servicii integrate (consiliere psiho-socială, consiliere juridică, orientare vocațională și activități de dezvoltare personală de grup).

De asemenea, se urmărește reducerea numărului de persoane aparținând grupurilor vulnerabile prin furnizarea unor servicii sociale/ medicale/ socio-profesionale/ de formare profesională adecvate nevoilor specifice în vederea integrării socio-profesionale.

Proiectul are un buget total eligibil de 1.748.352,98 lei, la care Primăria Orașului Târgu-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, va contribui cu o  cofinanțare de doar 2%.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here