Kate Middleton și-a donat părul unei fundații caritabile

0
897

Kate Middleton și-a donat părul unei fundații caritabile numite Little Princess Trust, care se ocupă cu fabricarea perucilor pentru copiii care și-au pierdut părul din cauza bolii sau a chimioterapiei. Acest lucru s-a întâmplat în momentul în care Ducesa de Cambridge și-a schimbat look-ul și a trecut de la șuvițele sale lungi până la jumătatea spatelui, la un bob la nivelul umerilor, donând astfel 17 cm din podoaba capilară.

Vogue scrie că părul tuns la acel moment a fost donat în mod anonim către Little Princess Trust, dar reprezentanții fundației au ținut neapărat să-și arate recunoștința. „Evident, suntem cu toții absolut încântați că [Ducesa de Cambridge] și-a donat părul, și suntem foarte recunoscători de asemenea, la fel cum suntem recunoscători față de toți cei care aleg să susțină fundația în acest mod, și foarte mulți oameni o fac”, a declarat purtătorul de cuvânt Helen Creese. „Este un gest atât de altruist, în orice caz, să îți donezi părul pentru a ajuta un copil bolnav sau un tânăr adult”, a mai declarat Creese.

Kate Middleton și-a donat părul, și oricine poate lua exemplul ei. În România, acest lucru este posibil prin intermediul campaniei Brave Cut.

Sursa- glamour.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here