ASCULTĂ ORAȘUL
30 ianuarie, 2018

Kate Middleton și-a donat părul unei fundații caritabile

Kate Middleton și-a donat părul unei fundații caritabile numite Little Princess Trust, care se ocupă cu fabricarea perucilor pentru copiii care și-au pierdut părul din cauza bolii sau a chimioterapiei. Acest lucru s-a întâmplat în momentul în care Ducesa de Cambridge și-a schimbat look-ul și a trecut de la șuvițele sale lungi până la jumătatea spatelui, la un bob la nivelul umerilor, donând astfel 17 cm din podoaba capilară.

Vogue scrie că părul tuns la acel moment a fost donat în mod anonim către Little Princess Trust, dar reprezentanții fundației au ținut neapărat să-și arate recunoștința. „Evident, suntem cu toții absolut încântați că [Ducesa de Cambridge] și-a donat părul, și suntem foarte recunoscători de asemenea, la fel cum suntem recunoscători față de toți cei care aleg să susțină fundația în acest mod, și foarte mulți oameni o fac”, a declarat purtătorul de cuvânt Helen Creese. „Este un gest atât de altruist, în orice caz, să îți donezi părul pentru a ajuta un copil bolnav sau un tânăr adult”, a mai declarat Creese.

Kate Middleton și-a donat părul, și oricine poate lua exemplul ei. În România, acest lucru este posibil prin intermediul campaniei Brave Cut.

Sursa- glamour.ro

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close