La 90 de ani, Minnie Mouse a primit propria stea pe Walk of Fame din Hollywood

0
245

Pe 22 ianuarie, Camera de Comerţ din Hollywood i-a acordat o distincţie lui Minnie Mouse, personajul Disney, oferindu-i o stea oficială pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

La eveniment au participat Preşedintele şi CEO Disney Robert A. Iger, şi vedeta pop emblematică Katy Perry în calitate de invitaţi speciali. Steaua a fost acordată la categoria Film şi se află în apropierea clădirii El Capitan Theatre.

“Minnie Mouse este o celebritate şi un personaj emblematic când vine vorba de modă, încă de la prima apariţie a sa pe scena filmului clasic animat deschizător de drumuri, Steamboat Willie,” a declarat Robert A. Iger, Preşedinte şi Chief Executive Officer, The Walt Disney Company. “Fiind protagonista a peste 70 de filme pe parcursul strălucitei sale cariere, Minnie a bucurat milioane de oameni din întreaga lume, atingând inimi şi aducând veselie oriunde s-ar afla. Suntem foarte încântaţi că influenţa sa culturală şi numeroasele ei realizări sunt recunoscute acum prin acordarea propriei stele pe Walk of Fame din Hollywood.”

Cu peste 70 de filme la activ, Minnie Mouse este una dintre cele mai recunoscute staruri Hollywood la nivel global, răspândind bucurie printre copii şi familii timp de mai multe generaţii. Iubită pentru personalitatea ei jovială molipsitoare, stilul emblematic al lui Minnie a transformat-o într-o muză pentru designerii de modă, artiştii şi fanii din întreaga lume. Ţinuta ei clasică polka dot a fost constant reimaginată de industria modei, de la modelul iniţial de pălărie pillbox decorată cu flori, care a influenţat tendinţele în materie de pălării pentru femei, la faimoasa fundă cu urechi.
“Minnie întruchipează conceptul de emblematic. Stilul ei este reprezentarea modei amuzante,” a spus Katy Perry. “Nimeni nu a reuşit până acum să poarte mai bine ca ea o fundă, culoarea roşie sau o rochiţă cu buline. Să aduci bucurie atâtor oameni este o aptitudine specială, iar ea face acest lucru prin simpla clipire a genelor. Sunt deosebit de bucuroasă să particip la evenimentul de celebrare a lui Minnie şi a magiei ei prin dezvelirea unei stele pe Walk of Fame.”

sursa: one.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here