Loredana, vacanta eco alaturi de fiica ei in Dubai

0
375

Intre concertele programate la inceputul acestui an, Loredana a reusit sa isi rezerve o vacanta de patru zile intr-una din cele mai speciale si mai admirate destinatii turistice din lume.

Artista a trait o experienta unica, alaturi de fiica ei, Elena, la Six Senses Zighy Bay, cel mai premiat resort eco din Orientul Mijlociu. Resortul Six Senses Zighy Bay este astfel multi-premiat pentru ca respecta natura si creaza un mediu de trai in respect fata de natura si de comunitatile locale. De altfel, langa resort se afla un sat traditional omanez, locuit, reconstruit de proprietarii resortului.

imp de patru zile, Loredana si Elena au avut parte de rasfat de cinci stele in totala concordanta cu natura: mancare organica, din ingrediente cultivate in gradinile si livezile resortului, apa pura, desalinizata prin procedee ultramoderne, bucatarie locala, sesiuni de spa, yoga si pilates, s-au plimbat cu bicicleta pe aleile resortului, printre vile de piatra, gradini, palmieri si curmali, au mers desculte, conform politicii recomandate de resort, pentru o conexiune cat mai puternica cu natura, s-au bronzat pe plaja imensa cu nisip fin, au inotat in piscina proprie, din curtea vilei, ori in cea mare, a resortului, cu apa sarata, au dormit in paturi cu saltea si lenjerie special concepute pentru a oferi cel mai odihnitor somn posibil.

„Six Senses este un refugiu pentru minte si pentru corp. Totul este gandit pentru a te reechilibra din toate punctele de vedere. Este un paradis al calmului si relaxarii. Esti in mijlocul naturii, avand intr-o parte marea azurie, calma, si, in cealalta parte, bariera de munti stancosi.Este un loc cu o energie speciala. Oricat de stresat si obosit ai fi, cand ajungi aici parca devii alt om. Esti relaxat, timpul parca se dilata, si te bucuri de viata si de natura ca niciodata”, povesteste Loredana.

Sursa-adpm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here