Amadeus lanseaza clipul „Perfect” – VIDEO

0
472

Amadeus lanseaza azi o noua piesa, Perfect, varianta instrumentala proprie a celebrului hit lansat la nivel international de Ed Sheeran. Melodia, al carei aranjament muzical este semnat de Xenti Runceanu, beneficiaza de un videoclip emotionant construit in jurul unei povesti de dragoste ce depaseste orice obstacol, chiar si pe cel al mortii.

Pentru a exemplifica acest mesaj, cele patru artiste din Amadeus au inclus in videoclip un invitat cu totul special. Este vorba de Stela Enache, una din cele mai iubite artiste ale muzicii usoare romanesti, a carei poveste de dragoste cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rand, un etalon al elegantei si al discretiei pentru publicul roman.

„Intreaga noastra cariera muzicala a fost dedicata iubirii si respectului pentru oameni. Multe din piesele noastre au fost alese ca Valsul Mirilor si primim multe mesaje de la fani de pretutindeni care ne spun ca melodiile lor au devenit un leitmotiv al relatiilor lor de iubire. ‚Perfect’ este, pentru noi, o piesa cu totul speciala care pretuieste acea iubire ce trece proba timpului, care devine mai puternica, mai solida, dupa multi ani de casnicie. Astfel de cupluri sunt mai sudate dupa decenii de stat impreuna. Mai mult decat atat, ne-am dorit sa evidentiem ca iubirea adevarata, cea perfecta, se implineste odata cu trecerea timpului si continua chiar si dupa moarte”, declara Patricia Cimpoiasu.

Sursa-www.adpm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here