ASCULTĂ ORAȘUL
11 martie, 2021

Amenzi de peste 35.000 de lei

În perioada 6 – 8 martie, polițiștii structurilor de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat în municipiul Piatra Neamț și Roman, precum și pe raza orașului Târgu-Neamț și Bicaz și a localităților arondate pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale, a faptelor comise cu violență și creșterea gradului de disciplină rutieră. 

,,Acțiunile desfășurate de polițiști au vizat verificarea modului de respectare a măsurilor impuse pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, la care au fost cooptați și reprezentanţii altor instituții. În acest context, polițiștii au efectuat verificări și controale de specialitate la 262 de obiective economice și au legitimat peste 500 de persoane. Pentru neregulile constatate pe parcursul acțiunii, polițiștii au aplicat 228 de sancțiuni contravenționale, dintre care 163 potrivit Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și 31 conform Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Poliţiștii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind aplicate 34 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, polițiștii rutieri au reținut 3 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 35.920 de lei”, au comunicat reprezentanții Poliției Neamț.

În activități au fost solicitați și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării de Jandarmi Mobilă ,, Alexandru cel Bun” Bacău.

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close