ASCULTĂ ORAȘUL
27 iunie, 2018

Beyonce si Jay Z au filmat langa „Monalisa”, un videoclip despre modă, artă şi iubire

În weekendul care tocmai a trecut, Beyoncé şi Jay-Z le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor lansând, pe Tidal, prima piesă şi primul videoclip de pe cel mai nou album al cuplului, ”Everything Is Love”. De fapt, primul lor album comun lansat cu semnătura de The Carters, un proiect surpriză anunţat, în mod neoficial, de alte două albume, prin care cei doi vorbeau despre iubirile şi trădările lor: ”Lemonade”, din 2016, al lui Beyoncé şi “4:44.”, din 2017, al lui Jay-Z.

Filmat la Paris, în prestigiosul muzeu Louvre, videoclipul "Apeshit" (disponibil acum şi pe You Tube, este unul puternic încărcat, nu doar de referinţe istorice şi artistice, dar şi de simboluri ale modei.

Beyoncé poartă un costum roz pal Peter Pilotto, o demonstraţie fină a faptului că feminitatea şi puterea nu se exclud. În timp ce Jay-Z poartă un costum albastru, o culoare frecvent asociată cu masculinitatea, dar care aici, alăturată rozului delicat purtat de Beyoncé, combate stereotipurile de gen evidenţiind agalitatea. Este o imagine ce traduce foarte clar mesajul transmis de cei doi chiar în timpul turneului ”On The Run II”, şi anume că mariajul lor ar trebui privit ca un adevărat parteneriat, în ciuda seismelor ce a zguduit viaţa lor de cuplu din cazua infidelităţilor lui Jay-Z.

Împreună au ales să apară în faţa unei sculpturi superbe, ”Nike din Samothrace", ce datează din secolul al II-lea înainte de Hristos şi care o portretizează pe Nike, zeiţa greacă a victoriei, despre care se credea că zbura în jurul câmpurilor de luptă într-un car înaripat de unde recompensa victoriile războiului. Îmbrăcaţi în alb, Beyoncé şi Jay-Z aduc un omagiu clar zeiţei dar şi victoriei şi autorităţii (sugerată şi de dansatori îmbrăcaţi în nud ce stau pe treptele de sub picioarele cuplului, subliniind autoritatea lor incontestabilă).

via life.ro

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close