Celine Dion și-a anulat concertele pentru a se opera

0
439

Celebra artistă se confruntă cu probleme de sănătate grave, care îi pun pericol cariera artistică. De curând, ea și-a anulat concertele din Las Vegas pentru a se opera.

Celine Dion are probleme cu auzul, ceea ce i-a afectat performanțele artistice. De aceea, zilele trecute, artista s-a văzut nevoită să anuleze anumite concerte în Las Vegas, deja programate în perioada 27 martie – 18 aprilie, pentru a putea corecta, chirurgical, aceste probleme de auz.

Aparent, intervenția chirurgicală este una, totuși, minoră, dar care i-ar putea reda în totalitate auzul artistei în vârstă de 49 de ani. ”Celine s-a confruntat cu niște probleme de sănătate la nivelul Trompei lui Eustachio, ceea ce o făcea să nu audă cu acuratețe, afectându-i, astfel, și performanțele vocale. S-a confruntat cu problema aceasta în ultimele 12-18 luni, dar a ținut-o sub control cu niște picături în ureche. În ultimele săptămâni, însă, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, așa că va recurge la o intervenție minoră pentru a corecta această problemă”, a anunțat artista prin intermediul unei postări pe Facebook realizată de echipa ei de comunicare. Celine Dion se va întoarce pe scena din Las Vegas pe 22 mai.

via okmagazine.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here