DJ Avicii, înmormântat la o lună de la moartea sa

0
276

DJ-ul şi producătorul suedez Avicii, care a murit luna trecută în Muscat, capitala sultanatului Oman, la vârsta de 28 de ani, va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii private, a transmis familia.

Avicii, pe numele real Tim Bergling, unul dintre cele mai mari nume ale muzicii dance electro, a murit în urma unei pierderi masive de sânge, după ce şi-ar fi provocat singur tăieturi cu cioburile unei sticle de vin, potrivit surselor TMZ.com, site-ul care a anunţat şi moartea artistului. În timp ce unele surse susţin că rănile au fost la gât, altele spun că erau la încheieturile mâinilor. Cauza morţii artistului nu a fost dezvăluită în mod oficial, dar într-un comunicat de luna trecută, familia Bergling a sugerat că s-ar fi sinucis, precizând că s-a luptat cu gândurile şi „nu a mai putut continua“. 

La câteva zile după moartea sa, s-a aflat şi că Avicii avea o relaţie serioasă cu modelul american de origine cehă Tereza Kačerová, pe care o ajuta să-şi crească fiul şi alături de care plănuise să facă un copil. Dezvăluirile au fost făcute chiar de tânără prin intermediul unei scrisori emoţionante şi mai multor fotografii în care apare alături de fiul ei şi de muzician.   

Avicii suferea de pancreatită acută, cauzată de problemele cu alcoolul, iar într-un documentar sfâşietor din 2016, muzicianul mărturisea că şi-a avertizat în nenumărate rânduri managerii că va muri din cauza epuizării. Stresul şi anxietatea l-au forţat şi la consumul abuziv de alcool. În documentar, Avicii vorbeşte şi despre dezamăgirea pe care i-a provocat-o reacţia fanilor când şi-a dorit să se retragă: „Când am decis să pun stop, mă aşteptam la cu totul alte reacţii. Mă aşteptam la susţinere, mai ales ştiind prin ceea ce am trecut. Am fost foarte deschis cu oricine am lucrat şi cu oricine m-a cunoscut. Toată lumea ştie că sufăr de anxietate şi că am încercat. Nu mă aşteptam ca lumea să mă preseze atât de tare să continui. Toată lumea vedea cum mă chinui.“

via adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here