ASCULTĂ ORAȘUL
25 aprilie, 2019

Elena Gheorghe a lansat piesa "Steaua Imsheata"

lena Gheorghe pregătește pas cu pas evenimentul care poarta numele hitului lansat la sfârșitul anului trecut. "Lună Albă" este invitația lansată pe 23 mai, la Sala Palatului, un concert cu muzică şi tradiții aromâne și un prilej perfect pentru lansarea celui de-al doilea album de muzică armânească semnat de artista.

Proiectul care va fi pus in scenă este un omagiu adus bunicii artistei care astăzi o vede cântând din ceruri : “Dada a fost o persoana foarte speciala in viata mea, mereu a crezut in mine si m-a ambitionat, mi-a dat curaj. Inca de cand am inceput proiectul meu solo mi-a spus sa scot si un album de muzica armaneasca, sa arat oamenilor cine sunt si de unde vin, sa le dau sa guste din folclorul armanesc care este atat de dulce si de pozitiv. In 2008 am lansat “Lilicea vreariei” iar acum odată cu spectacolul de la Sala Palatului voi lansa și cel de al doilea album”, a declarat Elena.

"Lună albă", "Pamporea", "Un trandafil creasti la firida mea", "Ela Ela" vor fi doar o mică parte din melodiile care vor răsuna la Sala Palatului. Până atunci însa, Elena va mai lansa câteva piese însoțite de videoclipuri. Chiar astăzi vă prezentăm cea mai noua melodie machedonească numita “Steaua Imsheata”.

Filmările clipului au fost demarate la foc automat de artista care, după 1700 de km (București -Suceava-Timișoara-București) și 30 de ore nedormite, a hotărât împreună cu echipa și regizorul să filmeze mai devreme cu o zi, pentru că vremea se anunța ploioasă în următoarea perioadă.

Ajunsă de la Timișoara la cinci dimineaţa, solista a intrat pe mâna echipei care s-a ocupat de imaginea ei, apoi drumul a dus-o direct la Mogoșoaia, locul in care s-a desfăşurat acțiunea clipului. Spre fericirea îndrăgitei artiste, soarele a ieșit conform scenariului.

"Toată familia, in frunte cu sotul meu, dar și fanii care mi-au urmărit evoluția zilnică pe rețelele de socializare , m-au certat pentru ca un asemenea program haotic, nopți pierdute și nedormite îmi pot afecta sănătatea. Au dreptate, dar pasiunea, dorința și iubirea pentru muzica parca îmi dau o putere nebănuită și nu obosesc niciodată", a spus cântăreaţa.

via kfetele.ro

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close