ASCULTĂ ORAȘUL
15 ianuarie, 2018

EXCLUSIV/Ce planuri are Andra pentru concertele de la Sala Palatului. Ea și Cătălin Măruță fug de-acasă și dorm la hotel!

Artista se pregătește pentru un nou maraton, de trei concerte, la Sala palatului. Ce planuri are Andra? Ei bine, soția lui Măruță, va face ceva sacrificii, pentru ca totul să iasă așa cum își dorește.

După succesul avut anul trecut, când a cântat cu casele închise, Andra se întoarce la Sala Palatului. Mai precis, artista va susține trei concerte, de Dragobete, pe 23,24 și 25 februarie. Aceasta a început deja pregătirile pentru un show grandios. Iar pentru ca totul să iasă așa cum își dorește, artista știe că sunt necesare și unele mici sacrificii. Ce planuri are Andra? Ei bine, soția lui Cătălin Măruță intenționează ca în preajma spectacolelor să se izoleze de cei doi copii ai săi. Aceasta urmează să se cazeze împreună cu soțul său, la un hotel din Capitală. Micuții vor rămâne în grija bunicilor și a bonei. Artista va avea nevoie de odihnă, să doarmă cel puțin opt ore pe noapte, pentru un astfel de spectacol. De asemenea, între show-uri, ea va face o pauză vocală. Mai precis, nu va vorbi cu nimeni decât prin semne! Și se va trata cu ceai cald. După ce va termina însă seria celor trei concerte, Andra se va dedica în totalitate familiei. Va pleca probabil, într-o minivacanță, pentru a se relaxa și pentru a petrece timp alături de copiii și de soțul său.

Primul concert al Andrei de la Sala Palatului a marcat și o premieră în România: show-ul în care s-a adus o aparatură performantă pentru mixajul sunetului, modelul pe care îl folosesc și artiști internaționali printre care Beyonce, Robbie Williams sau Justn Bieber. Podeaua Sălii Palatului a fost refăcută de organizatorii concertului cu pal negru, iar scena a fost practic reconstruită pentru concert, ecranele LED imense, aparatura si scenografia aduse încăpând in 14 camioane de 7,5 tone.

SURSA: LIBERTATEA.RO

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close