Încă un record mondial pentru rapperul american Eminem

0
515

Rapperul american Eminem a doborât propriul său record la viteza cu care pronunţă textul piesei, înregistrând un refren pentru piesa „Majesty”, interpretată de Nicki Minaj.

Potrivit portalului Genius, refrenul din piesa „Majesty” conţine 123 de cuvinte pronunţate în 12 secunde, viteza pronunţării textului fiind de 10,3 cuvinte pe secundă. Recordul precedent l-a dus pe Eminem direct în Cartea Recordurilor. El a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Rap God”, cântecul care are cele mai multe cuvinte. Acesta a fost al treilea single de pe albumul de anul trecut al lui Eminem, iar videoclipul a fost difuzat pe YouTube. Piesa „Rap God” are 1.560 de cuvinte, iar Eminem reuşeşte să le spună pe toate în doar şase minute, o performanţă recunoscută de Guinness World Records drept un record mondial. În versurile melodiei, Eminem vorbeşte despre conflictele prin care a trecut în carieră şi face aluzii la comportamentul altor rapperi.

Albumul „Recovery” a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite ale Americii, în anul 2010. În melodia „Rap God” Eminem reuşeşte să spună 157 de cuvinte în 16,3 secunde, viteza fiind de 9,6 cuvinte pe secundă. Cel mai rapid rapper din lume este artistul din Cicago, Twista, care reuşeşte să spună 598 de cuvinte în doar 55 de secunde, având o viteză de 11,2 cuvinte pe secundă.

via radiocluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here