Județul Neamț are un nou prefect

0
581

INFORMAŢIE DE PRESĂ privind proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în ședința din 15 martie 2018:

HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Neamț de către domnul Panaite Vasile
HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Neamț de către doamna Soroceanu Daniela.

Iată declarația domnului Panaite Vasile

Dragi prieteni,

Astăzi s-a încheiat un alt capitol din activitatea mea profesională.
Ca prefect al județului Neamț, am încercat în cele aproape 11 luni de mandat să fiu un factor mediator între instituții și cetățeni, dar mai ales un garant al respectării legii.
Pot spune că a fost o perioadă în care am acumulat experiență, în care am stat de vorbă cu mii de nemțeni și, cred eu, le-am oferit un răspuns și rezolvări problemelor cu care m-au abordat.
În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului Neamț, inclusiv Serviciilor de Pașapoarte și Înmatriculări/Permise Auto, adevărați profesioniști, buni colegi și oameni pe care te poți baza!
Le mulțumesc și șefilor de instituții deconcentrate cu care am avut o relație profesională foarte bună și în folosul cetățeanului.
Am avut o colaborare instituțională normală și cu primarii localităților din Neamț, din rândul cărora am făcut și eu parte timp de aproape 14 ani.
Colegilor din mass-media le mulțumesc pentru că au reflectat corect activitatea din Instituția Prefectului Neamț și sper să mă reîntâlnesc cu ei cât mai curând.
Nu în ultimul rând le mulțumesc nemțenilor, oamenilor simpli, cei care au avut încredere în mine și cu care am purtat un permanent dialog pentru a le rezolva problemele cât mai rapid dar în spiritul legii!
Voi rămâne alături de ei, așa cum am făcut-o în ultimii 18 ani de administrație, ca primar sau ca prefect.
Tuturor vă doresc sănătate, bucurii și împliniri!”

Atribuțiile de prefect i-au revenit astfel doamnei Soroceanu Daniela.

 

“Sunt onorată că am fost aleasă să fiu prefect al judeţului Neamţ. Numirea va avea loc conform procedurilor, probabil va fi trimis cineva de la Bucureşti, dar mai întâi hotărârea trebuie să apară în Monitorul Oficial. Îmi voi face ca şi până acum datoria cu onoare şi demnitate şi voi face tot ceea ce îmi stă în putere să-mi duc la îndeplinire atribuţiile. La Consiliul Judeţean vor rămâne colegii mei care sunt foarte competenţi şi care mi-au ţinut locul ori de câte ori a fost nevoie”, a declarat Daniela Soroceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here