Liviu Teodorescu a folosit simboluri satanice în noul videoclip

0
703

Liviu Teodorescu a lansat un videoclip încărcat de simboluri păgâne și ritualuri oculte pe care l-a denumit sugestiv: Lista de păcate.

Analiza atentă a cadrelor din videoclip dezvăluie, rând pe rând, imagini ciudate, fără o legătură directă cu ce se aude.

Versurile trimit spre încălcarea poruncilor din Biblie ,,Nu râvnește la ceva ce-i al altcuiva/ Prea cuminte s-o auzi mințind/ Chipul ei pare cioplit înger rătăcit/ Prea curată să o vezi iubind /Dar, în buzunar la spate /Are o lista de păcate /Și când se face noapte /O să trecem prin toate /Trecem prin toate” , sunt versurile care trimit către poruncile din Biblie ce urmează să fie încălcate integral.

Teodorescu numește direct, patru din cele zece porunci: 1. Să nu îți faci chip cioplit; 2. Să nu minți; 3. Să nu poftești la nimic din ce este al aproapelui tău; 4. Să îți iubești aproapele.

Videoclipul acestei piese începe cu un cadru lung roșu, o casă care arată precum fața unui om – o gură larg deschisă și niște ochi mari- totul în flăcări Liviu Teodorescu intră în acest spațiu ocult inundat cu lumină roșie. Alina Ceușan, vloggeriță de succes în domeniul modei, este arătată la începutul videoclipului îmbrăcată într-o manta roșie cu paiete asemănătoare cu cea a scufiței roșii, simbol asociat cu copilăria, iar pe măsură ce versurile se derulează, ea apare într-un triunghi și începe să se miște că și cum ar execută o incantație.

Triunghiul ca și simbol ocult este folosit pentru ritualurile de invocare demonică. În videoclip apare și un alt cântăreț, Killa Fonic, marcat permanent cu un tatuaj pe frunte, o cruce întoarsă. Culoarea roșie este dominantă. Videoclipul „Lista de păcate”, îl arată pe cântăreț, la final cu Aureola in jurul capului – ca și cum ar fi un sfânt care controlează un haos.

Contactat pentru o reacție vizavi de noul său videoclip , Liviu Teodorescu a părut puțin uimit de faptul că imaginile au fost clasate ca fiind nepotrivite în viziunea bisericii și a momentului lansării, chiar de Paște. „Piesa am scris-o fiind inspirat de tot ce văd în jurul meu. Eu cred în biserică și în familie, deci nu s-a pus această problemă…”, ne-a explicat el fâstâcindu-se. 

via evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here