ASCULTĂ ORAȘUL
11 iulie, 2024

VIDEO O aventură incredibilă!

De la Turnul Londrei la Turnul lui Ștefan cel Mare, pe bicicletă

Pe 17 iunie, nemțeanul Cezar Nasuescu a pornit într-o călătorie remarcabilă, având ca punct de plecare Turnul Londrei. După o călătorie solitară și plină de provocări, parcurgând aproape trei mii de kilometri, Cezar a ajuns la Piatra Neamț pe 5 iulie. Această aventură incredibilă a fost marcată de momente emoționante, peisaje spectaculoase și numeroase obstacole depășite cu determinare.

O sosire emoționantă

La sosire, Cezar a fost întâmpinat cu multă emoție de sora sa, pe care nu o mai văzuse de 20 de ani. Întâlnirea a fost una plină de lacrimi și îmbrățișări, marcând un moment de neuitat în viața ambilor. Alături de sora sa, l-a așteptat și bunul său prieten, veteranul bicicletei din Piatra Neamț, Gică Ciupercă. Gică a fost un susținător de nădejde al lui Cezar, cei doi parcurgând acest traseu împreună de două ori în trecut.

O călătorie plină de provocări

Cezar a avut parte de o călătorie nu doar lungă, ci și extrem de provocatoare. Drumul de la Londra la Piatra Neamț a fost marcat de diverse dificultăți, de la condițiile meteorologice nefavorabile, până la oboseala fizică și mentală. Cu toate acestea, Cezar a reușit să depășească fiecare obstacol cu curaj și determinare, demonstrând o rezistență impresionantă și un spirit aventuros.

Un mesaj de inspirație

Prin această călătorie, Cezar Nasuescu a transmis un mesaj puternic de inspirație și determinare. Povestea sa ne amintește de importanța viselor și de puterea voinței umane. Fiecare kilometru parcurs a fost o dovadă a perseverenței și a pasiunii pentru ciclism, dar și a dorinței de a realiza ceva cu adevărat remarcabil.

Felicitări, Cezar!

Felicitări, Cezar, pentru acest parcurs extraordinar! Prin aventura ta, ai demonstrat că nu există limite atunci când vine vorba de pasiune și determinare. Ești un exemplu de urmat pentru toți cei care visează la aventuri mărețe și care doresc să depășească barierele pentru a-și atinge obiectivele.

Emisiunea de la Radio M Plus

Despre această poveste captivantă și despre detaliile călătoriei lui Cezar Nasuescu am aflat mai multe în emisiunea de la Radio M Plus. Rămâneți alături de noi pentru a descoperi toate momentele importante ale acestei aventuri incredibile!

#AventuraPeBicicletă #PiatraNeamț #CezarNasuescu

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close