O târgnemțeancă MISS Badante 2018 la Roma

0
1096

Cea mai frumoasă româncă din Italia care lucrează în domeniul asistenţei bătrânilor se numeşte Anişoara Avacaritei, are 41 de ani şi este originară din Târgu Neamţ. Ea a câştigat finala Concursului Miss Badante & Colf 2018, care s-a desfăşurat duminică, 4 martie, la Roma, la Palacavicchi din Roma.

Pe locul II s-a situat Florentina Hoitan, de 51 de ani, originară din Prahova şi stabilit târgnemțean de 14 ani în Italia. Locul al III-lea a fost câştigat de Iustina Pătraşcu, din Bacău, de 47 de ani, din care ultimii 19 ani petrecuţi în Italia. Maria Savoi, de 53 de ani, a obţinut menţiune, iar Premiul juriului a fost înmânat Danielei Bornaz, de 48 de ani.
„Am hotărât să particip la Concurs după ce am văzut un anunţ pe Facebook, nu mă gândeam că o să câştig, voiam doar să mă simt bine, să rup puţin monotonia”, a declarat pentru „Din Italia” câştigătoarea, după primirea coroniţei. Premiul îl dedică celor doi copii ai ei, care studiază în România. Când vorbeşte de ei, o fată şi un băiat, emoţia i se citeşte pe faţă. În România a fost angajată în comerţ, iar de când e în Italia a lucrat pentru două familii în 11 ani de zile. „Pentru unii e greu, dar pentru mine e mai puţin greu, pentru că mă ataşez de bătrâni. Îţi trebuie răbdare şi dragoste să poţi face această meserie!”
SURSA:emigrantul.it

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here