Oigăn, Ana Ularu și Alex Gâlmeanu fac echipă pentru videoclipul „Meteorologie”

0
278

Un nou single și o noua colaborare de pe albumul „Antimaterie„, ce urmează a fi lansat în vara acestui an.

De această dată Oigăn o are invitată pe Ana Ularu, iar piesa „Meteorologie” beneficiază de un clip semnat de artistul vizual și fotograful de Alex Gâlmeanu. Direcția artistică îi aparține Ioanei Șișea, iar coregrafia Andreei Novac.

„Ador aerul intim, secret, al piesei. E ceva magic atât de simplu spus, o stare de insomnie fericită și de fugă din lume, de complicitate și complot.

Piesa în sine m-a atras, mai departe de aprecierea-mi eternă pentru Oigăn ca muzician și ca reprezentat al tribului uman. A trecut foarte mult timp de când Oigăn mi-a propus colaborarea până la înfăptuirea actului muzical – viață, lucru, călătorii, s-au interpus până când s-au aliniat energiile și ne-am găsit în studio încercând tot felul de variante. Iertăciune și reverențe, Oigăn, dar iată că am izbândit. Și mulțumiri.”Ana Ularu despre noul single

Înregistrată în vara anului trecut, Meteorologie este cel de-al șaptelea single de pe albumul Antimaterie, creat de Oigăn. „Un moment în care timpul se oprește, sau cel puțin încetinește foarte tare”, spune Oigăn, care semnează muzica, versurile, chitarele acustice, cu sau fără slide. Atunci vezi foarte multe detalii pe care, în fluxul normal al vieții, nu ai avea timp să le observi. „N-ai avea timp să vezi pe cineva, pe geam, care aleargă pe tocuri după un tramvai și, evident, îl pierde.”

Lansat sub egida casei de discuri independente Underdog Records, albumul Antimaterie, de pe care face parte Meteorologie, a fost conceput de Oigăn ca fiind o serie de colaborări cu artiști diferiți. Fiecare piesă de pe album reprezintă o invitație de a participa la ora materiei care îi poartă numele, cu vocalul în rol de profesor și călăuză.

Până în momentul de față au mai fost lansate single-urile

– “Filozofie” alături de George Gâdei (Travka)

– “Matematică” alături de Adrian Despot

– “Limba și literatura Română” alături de Lucia

– “Limba Engleză” cu Ami Crișan

– “Ora de Muzică” alături de “Corul Trurururu” (format din Dorina Constantin, Lucia, Dana Papadima, Dávid Dáné, Csergő Dominic, Dan Georgescu, Anna & Raluca Crăciun, Ami Crișan, Mihai Grama, Vladimir Ivanov, Sebastian Marina, Radu Moldovan, Adi Molnar, Oigăn, Vlad Vârtosu)

– „Desen

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here