Pepe a botezat din nou și… a făcut show. ”Nu puteam scăpa fără să cânt”

0
492

Pepe și Raluca au o mulțime de finuți de când sunt împreună. Cei doi au botezat din nou, iar cele două fetițe pe care le au, au stat lipite de ringul de dans.

Ambii iubesc copiii, au o grămadă de prieteni, motiv pentru care niciunul nu poate refuza aduce când li se propune să devină din nou nași.

Astfel că Pepe și Raluca au devenit părinții spirituali, week-end-ul trecut, și ai Mariei Antonia, cea de-a doua fetiță a lui Alexander Florescu. Asta la doar trei săptămâni de când cei doi l-au botezat și pe băiețelul lui Miguel, fratele artistului. Evenimentul a avut loc în același restaurant de lux, din zona Pipera. Și de aceasta dată, Pepe a cântat mai mult decât își ”programase” inițial.

”Nu puteam scăpa fără să cânt. Am zis la început că doar o piesă, două, ca să nu dau programul peste cap. Dar a fost vreo jumătate de oră”, a spus artistul.

Și pentru această petrecere, Pepe și Raluca și-au înnoit garderoba, cu ținute bine alese. Soția artistului a purtat o rochie neagră, foarte elegantă și sexy, iar artistul a s-a asortat cu partenera sa.

Sursa: libertatea.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here