ASCULTĂ ORAȘUL
28 mai, 2024

Romanian Cup FSA Kenshinkan Valea Bistriţei Farcaşa, Ediția I a 2024

Farcașa, 25 mai 2024 – Într-o zi însorită de sâmbătă, mica localitate situată pe cursul mijlociu al Bistriței, Farcașa, a găzduit un eveniment sportiv de amploare care a captat atenția și admirația practicanților de arte marțiale și a publicului larg.

Organizatori și parteneri

Sebastian Petrescu, în calitate de Branch-chief Romania FSAMMAKENSHINKAN, a organizat acest eveniment în colaborare cu Consiliul Local și Primăria Farcașa. Acest parteneriat a permis desfășurarea unei manifestări deosebite, subliniind importanța comunității locale în susținerea sportului și a tinerelor talente.

Participanți și competiții

La eveniment au participat 15 cluburi sportive și un total de 173 de sportivi din județul Neamț, precum și din alte județe precum Bacău, Suceava, Vaslui și municipiul București. Sportivii au avut ocazia să își demonstreze abilitățile în diverse discipline, printre care submisie, KNOCKDOWN, FSAMMAKENSHINKAN și WFCKickboxing. Aceasta a fost o oportunitate excelentă pentru sportivi de a concura și de a învăța unii de la alții, într-un mediu competitiv dar prietenos.

Prezențe notabile și suprize

Un moment deosebit al evenimentului a fost participarea unei delegații de la școala SNPAP Târgu Ocna, formată din doi inspectori și 20 de elevi. Aceștia au impresionat publicul, inclusiv copiii, părinții și instructorii prezenți, demonstrând prin profesionalismul lor importanța practicării artelor marțiale.

Mulțumiri și aprecieri

Organizatorii și-au exprimat recunoștința față de toți participanții, părinții, instructorii și colaboratorii implicați în succesul evenimentului. Un gând special de mulțumire a fost adresat inspectorului de poliție penitenciară Ciobanu Nicolae și agentului șef de poliție penitenciară Alex Panait, ambii profesori de autoapărare ai Catedrei de Instrucția Tragerii și Pregătire Fizică, pentru sprijinul lor constant.

Sebastian Petrescu a încheiat cu un mesaj plin de entuziasm: „Sensei mereu în slujba copiilor!”, subliniind astfel dedicarea și pasiunea pentru formarea tinerilor sportivi. Succesul acestei manifestări reflectă eforturile instructorilor sportivi de a promova artele marțiale și în satele de pe Valea Muntelui, precum Farcașa, Ceahlău și Grințieș.

Acest eveniment a demonstrat încă o dată că sportul și artele marțiale au un loc special în inimile comunității, oferind o platformă pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close