ASCULTĂ ORAȘUL
27 septembrie, 2017

Rufus Martin - vocea americană ce a ajuns și în România

Rufus Martin a fost o prezență surprinzătoare pe scena emisiunii Vocea României. În cadrul celei mai recente serii de audiții pe nevăzute, el a reușit să facă doi antrenori să apese butonul: Loredana și Smiley.

Rufus are 41 de ani și este originar din America. A locuit într-o suburbie din Chicago împreună cu o familie foarte numeroasă, cinci surori și patru frați. Când era mic, a întâmpinat probleme de integrare socială, dat fiind faptul că este mulatru. A trecut, însă, peste această aspect și a început să privească lucrurile pozitive din viața sa și, mai important, să investească în ele.

Primele baze muzicale au luat naștere în America. A cântat pentru prima dată pentru a câștiga bani în orașul natal. Apoi, a încercat pe Broadway, dar faptul că nu se pricepea la dans a fost un dezavantaj. A urmat apoi o "aventură" muzicală la Disney World, în Florida. În toată această înșiruire de activități muzicale, s-a ivit oportunitatea de a cânta într-o trupă de băieți în Germania. Rufus a lăsat America, iar de la vârsta de 15 ani locuiește în Germania.

Un alt moment important din cariera lui Rufusa fost participarea la X Factor Germania. Sezonul doi al acestui show de talente l-a avut ca și concurent, fiind eliminat în săptămâna a șaptea.

După Germania, a venit rândul României. Rufus a venit pentru prima oară aici acum 10 ani când a lucrat pentru pasiunea sa - muzica. A scris, a compus și a cântat muzică pentru diferite emisiuni și a avut o serie de colaborări cu Luminița Anghel. S-a gândit că ar fi distractiv să cunoască mai multă lume și să vadă ce se va putea întâmpla, așa cum însuși a spus, iar participarea la Vocea României îl poate ajuta în acest sens.

SURSA: INFOMUSIC.RO

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close