Ștefan Bănică lansează albumul „Picat din Lună”, ce include o colaborare cu Delia

0
291

Pe 13 octombrie, Ștefan Bănică va lansa un nou album, intitulat „Picat din Lună”. Cel de-al 16-lea material de studio al artistului va fi prezentat fanilor în premieră în cadrul unei sesiuni de meet&greet.

Albumul “Picat din Lună” surprinde un cumul de emoții, trecând ascultătorul printr-o varietate de stări și trăiri. Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cântece de facturi diferite: de la rock’n’roll și balade pop-rock, până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova.

„Fiecare album este o etapă din viața mea. Textele cântecelor reprezintă căutările mele, ceea ce mă preocupă pe mine într-o anumită perioadă de timp. „Picat din Lună” e un album care are o stare speciala. Conține 13 cântece, dintre care două sunt colaborări. Am înregistrat o piesa cu Delia, „Inima mea ești tu”, un cântec foarte bun, simplu, fără efecte speciale, dar plin de sensibilitate. Iar ca bonus track, se va regăsi pe disc colaborarea alaăuri de Cabron: hitul „La masa mea”. Pe noul album veți descoperi 9 cântece noi, dar veți putea asculta și piesele lansate până acum, cum ar fi „Mama”, „Gura, taci!” și „Când nu vezi”. – declară Ștefan Bănică.

SURSA: INFOMUSIC.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here