Sting @ Sala Polivalenta, Cluj-Napoca

0
487

Sting a venit, a cantat si a plecat, marti seara la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Artistul britanic si-a incheiat turneul de promovare a albumului 57th & 9th cu un concert in fata unui public numeros si entuziasmat.

Daca nu ar fi fost britanic, am fi spus ca avem in fata cel putin un elvetian de precizie, pentru ca intreg show-ul de la Cluj s-a desfasurat rapid, organizat si fara deraieri. A inceput chiar mai devreme decat ne-am fi asteptat initial si in forta. Cu un set-up simplu, Sting ne-a plimbat, timp de o ora si jumatate, prin aproape toata cariera sa, trecand de la piesele abia lansate in 2016 pana la If I Ever Lose My Faith In You sau Englishman in New York, primita foarte bine de un public foarte entuziasmat.

Tonight is the last night or our tour. We’ve got 100 nights of our tour, but we’ve saved Cluj for last , so there must be a reason for that, a transmis artistul britanic unei sali pline, care chiar asta si-a dorit sa auda. Concertul a continut cu Every little thing she does is magicMad About You si Fields of Gold, spre incantare intregii sali. Partea de balade a serii s-a incheiat cu Shape of My Heart, asa ca dupa ce ne-a plimbat printre ele, Sting s-a gandit sa ne trezeasca inapoi la realitate din visare si ne-a dus intr-un funk upbeat cu rock si She’s Too Good For Me. A urmat Message in a Bottle, unde britanicul a demonstrat ca doarp pentru ca 66 de ani nu inseamna ca nu poate tine note intregi si lungi. Ne-a dus inapoi in vremea The Police cu Lonely, pentru ca apoi sa ne surprinda placut cu Desert Rose, care in versiunea live da fiori, si sa incheie cu Roxanne.

Bis-ul nu s-a lasat indelung asteptat si a fost, la fel ca toate momentele serii, gandit dinainte, pentru a multumi orice fan. Printre cele trei piese am avut si mult-iubita Every Breath You Take, iar pentru ca publicul a inceput sa bata in podele si sa nu il lase sa se duca atat de usor, Sting a mai revenit o data. De data aceasta a multumit tuturor oamenilor implicati, ce au fost cu el de la inceputul anului pana acum, de la inginerii de sunet pana la soferi. Britanicul ne-a lasat cu Fragile, pentru ca apoi sa se retraga, impreuna cu trupa, in negura din spatele scenei. Per ansamblu, show-ul Sting a demonstrat ca anii de cariera si experienta se vor vedea impreuna si ca poti face un public fericit fara prea multe artificii si scenografii impresionante. A cantat corect, s-a auzit foarte bine, si le-a dat fanilor fix ceea ce au venit sa vada. 

sursa: urban.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here