ASCULTĂ ORAȘUL
10 iulie, 2019

Trupa Andre s-a reunit

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să se reunească după 18 ani de când drumurile lor s-au despărțit. Revenirea trupei Andre înseamnă foarte mult pentru Andreea Antonescu care i-a făcut tatălui ei o promisiune. Acum se ține de cuvânt.

Andreea Bălan a anunțat pe 2 iulie, pe site-urile de socializare că trupa Andre se reunește după 18 ani. Când nimeni nu mai spera că cele două Andreea vor cânta din nou împreună, iată că Andreea Bălan a postat un teaser pe pagina ei de Facebook al noului videoclip al melodiei ”Reset la inimă”.

Andreea Antonescu a scris tot pe rețelele de socializare că proiectul Andre a însemnat foarte mult pentru tatăl ei căruia i-a făcut o promisiune. „I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele”, a scris Andreea Antonescu. „Nu uitați: TRUPA ANDRE s-a reunit DATORITĂ VOUĂ! 

Trupa Andre a activat în perioada 1998-2001, perioadă în care au fost lansate 6 albune și numeroase piese de succes care sunt fredonate și în zilele noastre. Cele două Andreea au cunoscut succesul începând cu al doilea album intitulat ”Noapte de vis”. Hit-urile care le-au consacrat și propulsat pe piața muzicală au fost ”Liberă la mare” și ”Noapte de vis”. Următoarele albume le-au adus renume prin intermediul pieselor „Prima iubire”, „Lasă-mă papa la mare”, „Dă-mi iubirea”, „Flori de tei” și „Nu te voi ierta”.

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close