Vama: Cum a luat naştere albumul „Better” – VIDEO

0
302

În prima zi a acestei săptămâni, trupa Vama a venit la Europa FM, unde a prezentat albumul „Better”, pe care urmează să-l lanseze pe data de 12 octombrie, laSala Polivalentă din Bucureşti.

„Better” conţine 12 piese în limba engleză, compuse pe parcursul a doi ani. Un rol foarte importat în conceptul acestui album l-a avut producătorul muzical britanic James Lewis, alături de care au lucrat membrii trupei.

„Cred că e cel mai mare câştig al nostru că am lucrat cu un om cu care am descoperit un proces. Mie îmi place să zic că instituţia producătorului muzical nu prea există în România. Aş recomanda-o tuturor trupelor care lucrează cu instrumente şi se urcă pe o scenă.

Ca să fie pe înţelesul tuturor, producătorul muzical este regizorul din teatru. Este acel om care uneşte toate lucrurile bune şi descoperă ce e mai bun în fiecare instrumentist. Pune împreună această trupă şi o uneşte”, a spus Tudor Chirilă.

„Au fost 25-26 de piese compuse, iar el (n.r. producătorul muzical) a selectat şi a tăiat în carne vie”, a adăugat Lucian Cioargă, toboşarul trupei.

„Eu am vrut ca piesele nelucrate să le punem pe un vinil, care ne dorim să apară în decembrie. Colegii s-au opus. Ele ori se vor transforma în cântece ori vor rămâne acolo, în stadiul ăsta de sertar”, a continuat Tudor Chirilă.

SURSA: www.europafm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here