Au inceput repetitiile pentru Eurovision. Iata cum se descurca Romania

0
374

Trupa The Humans, care reprezinta Romania la Eurovision anul acesta, a ajuns in Portugalia si se pregateste deja de marea finala din 12 mai. Romanii au reusit sa impresioneze, inca de la prima repetitie oficiala.

Wiwibloggs, cel mai cunoscut site dedicat competitei, a desemnat prestatia Romaniei ca fiind cea mai buna din cadrul repetitiilor de pana acum.

“Sa dispara umbrele si sa fie lumina! Astazi, Romania a reamintit lumii de ce are un record perfect de calificare la concursul Eurovision, trupa The Humans dand dovada de creativitate pe Altice Arena din Lisabona. Ei au umplut scena cu zeci de manechine negre, care au creat carari naturale pe care Cristina a mers. Nu parea un magazin. Datorita iluminarii slabe, am fost dusi intr-o alta lume – poate un muzeu – din care nu voiam sa plecam.

Cristina ilustreaza echilibrul perfect dintre sexy si sofisticat intr-o rochie de culoarea prunei, cu o crapatura adanca. Ii arata picioarele lungi si ii pune in valoarea silueta. Ne ofera un sentiment de dinamism, putere si energie pe masura ce trece pe langa manechine, reamintindu-ne de umanitatea noastra, printre cei care nu au sentimente. Uneori, colegii ei, imbracati in alb, ingheata si devin ei insisi „manechine”, scotand in evidenta mesajul ca oricine poate “ingheta” sau reveni la viata.”, a scris unul dintre editorii site-ului.

Echipa Romaniei promite un show de zile mari, atat in semifinala, cat mai ales, in marea finala. 31 de personaje vor umple scena, dintre care si 25 de manechine imbracate in negru, care vor purta masti. La conferinta de presa artistii au declarat ca manechinele „sugereaza depersonalizarea si riscul pierderii identitatii intr-o ume mult mai grabita si mai indiferenta. Conceptul spectacolului accentueaza mesajul piesei, care este unul de speranta si incurajare.” Pe langa show-ul deja apreciat de critici, trupa The Humans mizeaza pe o piesa cu un mesaj puternic, care face apel la umanitate. Melodia “Goodbye” este un mix de stiluri muzicale – funk, pop si rock – si a strans pana acum numerosi fani.

via adpm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here