ASCULTĂ ORAȘUL
29 mai, 2024

Feli lansează „Ne iubim”, un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

Feli cântă-n inima mare „Ne iubim”, un vals cu iubirea, o piesă care serbează bucuria de a fi și de a rămâne îndrăgostit indiferent de timp, de etapă sau de stângăcii.

„Noi ne iubim până când n-o să mai fim! Acesta este mesajul scris și cântat gata de ascultat, fredonat și dansat de toată lumea. La fiecare piesă pe care o lansez cel mai mult îmi doresc ca oamenii să simtă cu adevărat ceea ce cânt și ca mesajul să le parcurgă celulă cu celulă drumul din corp până în suflet. Am scris împreună cu Smiley această poveste frumoasă care sper să aducă îmbrățișări, regăsiri, săruturi, atingeri, zâmbete, priviri adânci și iubire împărtășită. Hai să ne iubim!”, îndeamnă Feli odată cu lansarea piesei dulci și calde de dragoste.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, „Ne iubim” este semnată ca muzica, vers și producție muzicală de trio-ul artistic Felicia Donose (Feli), Maria Andrei Tiberiu (Smiley), Roland Kiss și este ca un imn al iubirii până la sfârșitul vieții, un dans în care pașii greșiți sunt prilej de zâmbete și complicitate, iar totul în relație este primit și trăit cu replica „Și ce bine!”.

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close