ASCULTĂ ORAȘUL
15 noiembrie, 2018

Jennifer Lopez, pictorial semi-nud, la 49 de ani

Jennifer Lopez arată incredibil la vârsta de 49 de ani, iar asta a demonstrat-o cu ultima sa apariţie semi-nud.
Pe coperta revistei InStyle, cântăreaţa apare purtând o capă în nuanţă verde smarald, creaţie vestimentară semnată Valentino care îi lasă formele lucrate şi tonifiate la vedere şi care aminteşte cumva de apariţia divei pe covorul roşu la premiile Grammy, în rochia verde de la Versace, care a devenit una dintre piesele vestimentare iconice din acea perioadă.
 De-a lungul carierei sale, dar mai ales a apariţiilor pe covorul roşu, J-Lo nu s-a sfiit să-şi arate formele în cele mai îndrăzneţe piese vestimentare. Multe dintre rochiile pe care a ales să le poarte la cele mai importante evenimente au fost fie transparente, fie cu decupaje provocatoare care au lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuit. Aşa cum am amintit anterior, în anul 2000, Jennifer Lopez şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la Premiile Grammy purtând o rochie lungă de la Versace, în nuanţă verde şi cu un decolteu adânc. Mai târziu, în 2015, diva a făcut furori la Billboard Music Awards într-o rochie Charbel Zoe, în care a strălucit la propriu, cristalele fiind plasate în mod strategic pe corpul artistei. Un alt ”moment Versace” a avut loc la Met Gala, unde Jennifer a purtat o rochie cu decupaje impresionante,  pe care nici nu a fost nevoie să o accesorizeze.
 Fiecare dintre noi, fiecare femeie s-a minunat de felul în care arată diva, de-a lungul anilor devenind o versiune din ce în ce mai bună a sa. Secretul? Artista a explicat că nu îi este uşor să se menţină, fiind foarte strictă cu programul şi alimentaţia sa. Nu consumă cofeină, evită alcoolul, doarme foarte mult (se pune în pat de cele mai multe ori înainte de ora 22.00) şi se antrenează în sala de fitness zilnic, notează Adevărul. 
 „Am avut grijă de mine şi se vede. Dar nu a fost uşor. În familia mea, formele voluptoase au fost mereu glorificate, fac parte din cultura noastră. Ai mei spuneau: ”Jennifer are un fund mare şi asta e bine“, a povestit cântăreaţa în interviul pentru InStyle.
Via one.ro
 
Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close