Recomandare de film: Ready Player One

0
1446

Reputatul Steven Spielberg semnează regia aventurii SF „Ready Player One: Să înceapă jocul”, bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani. Regizorul întoarce în atenţie cinefililor cu un omagiu adus culturii populare ambalat într-un avertisment în ce priveşte viitorul umanităţii, dar şi un manifest pro realitate. 

În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găși „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.

Realitatea virtuala a viitorului ofera un spatiu unde poti face orice si poti fi oricine. Cand viata devine sumbra, cand bolile saracia si mizeria sunt pretutindeni, tu unde ai vrea sa te retragi in munti, in „vis” sau in realitatea virtuala?

via cinemagia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here