ASCULTĂ ORAȘUL
22 aprilie, 2018

Recomandare de lectură -Ferește-te de apele liniștite. Nu știi niciodată ce ascund.

În ape adânci - Paula Hawkins

Paula Hawkins vine cu un thriller alert, provocator, ce analizeaza caracterul iluzoriu al emotiei si al amintirii, precum si modul tulburator in care trecutul se poate insinua in prezent. Primul sau thriller, Fata din tren, #1 bestseller international, a fost publicat in 50 de tari. S-a vandut in peste 20 milioane de exemplare in toata lumea.

Jules Abbott nu vrea să se întoarcă în Beckford. A fugit o perioadă îndelungată de oraș, de stafiile trecutului, de persoana ce a fost atunci. Copila supraponderală, ținta glumelor și a bătăilor de joc. Rușinea familiei. Nu poate să uite privirile aruncate de Nel, sora ei mai mare, dezgustul ce îi străbătea trupul când era obligată să stea cu ea sau să meargă împreună la Bulboana Înecaților. Nel, tânăra superbă și impulsivă, exotică în ochii orășenilor. Nel, care înota zilnic, fie că era zi sau noapte, vară sau iarnă. Nel, ce și-a găsit sfârșitul pe fundul râului, îmbrățișată până la sufocare de apa pe care o iubea. Sinucidere sau crimă?

Nu au existat limite pentru Nel Abbott. A obținut întotdeauna tot ce și-a dorit, fără să îi pese de consecințe, de durerea provocată. A profitat de aspectul ei, de dorința, pasiunea și invidia cu care era privită și remarcată, pentru a ieși mereu învingătoare și pentru a strânge informațiile necesare pentru finalizarea unei cărți despre Bulboana Înecaților. Nel voia să fie vocea femeilor ce și-au găsit sfârșitul în apă, să le spună poveștile și să dezgroape adevărul. La final, nu ea a învins. Ci apa.

”Unii spun că femeile au lăsat ceva din ele în apă, alții spun că apa păstrează ceva din puterile lor, fiindcă de atunci le-a atras spre țărmurile sale pe cele fără noroc, pe cele disperate, pe nefericite, pe rătăcite. ”

În ape adânci - Paula Hawkins

via palarisme.ro

Frecvente
Târgu Neamț - 95.7 FM
Pascani - 90.1 FM
DESCARCĂ APLICAȚIILE RADIO MPLUS FM PENTRU MOBIL
DISPONIBIL PE
GOOGLE PLAY
DISPONIBIL PE
APPLE STORE
© Copyright Radio Mplus - Toate drepturile rezervate
menuchevron-down Open

Close