Recomandare de serial – The Marvelous Mrs. Maisel

0
511

O căsnică din anii ’50 decide să devină comediant de stand-up.

Miriam „Midge” Maisel, o femeie din New York-ul anului 1958, are tot ce a dorit vreodata – soțul perfect, doi copii și un apartament elegant. Dar viata ei perfecta ia brusc o intorsatura neasteptata, iar Midge descopera un talent necunoscut anterior – unul care ii schimba viata pentru totdeauna. Protagonista de 26 de ani încearcă să crească profesional drept comediant pe la sfârșitul anilor ‘50, astfel, protagonista este pusă față în față cu o grămadă de greutăți, dar la fel ca binecunoscuta Mildred Pierce, acestea o ambiționează și mai tare.

Serialul acesta prinde viață datorită scenariului lui Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls), aceasta fiind și creatoarea seriei. Glumele ei istet și rapide ajută foarte mult atât momentele de stand-up, cât și construcției personajelor, Miriam Maisel (Rachel Brosnahan) și managera sa, Susie (Alex Borstein) fiind delicioase în fiecare scenă în care se află. Sunt de remarcat momentele când e pe scenă și spune lucrurile astea direct, înjură, vorbește de subiecte tabu sau despre viața ei personală, o altă parte care incearcă să o tragă în jos profesional.

Stilul regizoral se potrivește subiectului și cinematografia la fel, scenele de stand-up acaparând întreaga atenție iar cele dramatice sunt pigmentate de umorul sadic al lui Miriam și Susie din acele momente.

via movienews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here