YouTube Rewind 2018 – un mashup al tuturor tendintelor video ale anului

0
184

În fiecare an, YouTube lanseaza un videoclip Rewind, un clip al celor mai mari momente și meme – uri  ale anului, gandite de creatorii YouTube si care ajung in tendinte in anul respectiv.
Subiectul cu care debuteaza recapitularea de anul acesta este Fortnite, tema reală a videoclipului fiind „alegerea”.


Clipul primește un intro de la Will Smith care stabilește scena înainte sa fim aruncati aruncăm într-o lume a tendintelor culturii pop de pe YouTube.
La prima vizionare, videoclipul pare să ii reuneasca pe aproape toți cei pe care îi cunoașteți de pe YouTube-ul din 2018, Trevor Noah, John Oliver, producătorul de muzică Marshmello și patinatorul olimpic Adam Rippon, Casey Neistat, Lilly Singh și Emma Chamberlain, dar există câteva omisiuni notabile Logan Paul- Jake Paul sau Pewdiepie.
In videoclip se regasesc, printre altii, copilul de la Walmart, devenit viral prin yodeling, care patineaza cu Adam Rippon sau  provocarea Kiki din cântecul lui Drake In My Feelings. Mashup-ul muzical, de la The Hood Internet, include cântece celebre in 2018 – I Like It, Idol, In My Feelings, High Hopes and Happier.

Videoclipul de anul trecut a fost dominat de Despacito, fidget spinners si Marshmello. Are peste 200 de milioane de vizualizări. Primul videoclip YouTube Rewind a ieșit în 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here